A+
A-

Προφίλ


Εγγυημένα δίπλα σας!


Η εταιρία Κουκουζέλης Θωμάς ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της εμπορίας ειδών  αρτοποιίας στις αρχές τις  δεκαετίας του 90΄. Το Μάιο του 1998 εγκαταστάθηκε στις  πρώτες ιδιοκτήτες  εγκαταστάσεις 300 τμ στην περιοχή των Σερρών. Στα χρονιά που ακολούθησαν η εταιρία ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς εμπλουτιζόταν συνεχώς με  νέους κωδικούς μέχρις ότου το 2008 μπήκε δυναμικά και στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, αυξάνοντας έτσι το πελατολόγιο και τις ανάγκες στις όποιες θα μπορούσε να ανταποκριθεί.

Το 2015 αποτελεί  χρονιά  σταθμός  για την εταιρία καθώς λαμβάνουν χώρα μια σειρά αλλαγών. Η εταιρία Κουκουζέλης Θωμάς λόγω και της συνταξιοδότησης του δημιουργού της περνάει στα χέρια της διάδοχης γενιάς με την επωνυμία  Αφοί Κουκουζέλη Ο.Ε., δίνοντας την  ευκαιρία σε δυο νέους ανθρώπους  να ακολουθήσει την δική της δημιουργική πορεία. Η αλλαγή αυτή συνοδεύτηκε με την δημιουργία νέων ιδιόκτητων  εγκαταστάσεων, συνολικής  έκτασης 725 τμ στο ΒΙΟ.ΠΑ Σερρών. Στις  νέες εγκαταστάσεις  αφού  τηρήθηκαν όλες οι  απαραίτητες προδιαγραφές, ISO 22000, η εταιρία μπαίνει δυναμικά στο χώρο και της   μεταποίησης και της παραγωγής ποιοτικών προϊόντων, ανταποκρινόμενη στις τάσεις της εποχής για προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρία μας λοιπόν, είναι σε θέση, με σεβασμό, συνέπεια και αξιοπιστία να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του Ζαχαροπλάστη και του Αρτοποιού με το οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων στους Νομούς Σερρών-Δράμας-Καβάλας-Θεσσαλονίκης. Σήμερα η Εταιρεία αντιπροσωπεύει πάνω από 30 μεγάλες  εταιρίες  στο χώρο των Α' υλών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού στην Ελλάδα, με γνώμονα πάντα την  κάλυψη των υψηλών αναγκών καθώς και των προσδοκιών για προϊόντα ποιότητας μοναδικά στην αγορά.


Μελλοντικοί στόχοι της Αφοί Κουκουζέλη Ο.Ε. είναι:
  • η συνεχόμενη  εξέλιξη σε θέματα οργάνωσης και εξυπηρέτησης
  • η συνεχόμενη αναζήτηση και προμήθεια νέων προϊόντων
  • οι ανταγωνιστικότερες τιμές
  • η διαρκής ενημέρωση των  πελατών της για τις νέες τάσεις, μέσω ενός κύκλου επιδείξεων στον χώρο των νέων εγκαταστάσεων της
  • η ανάπτυξη συστήματος  ηλεκτρονικών πωλήσεων 


Επικοινωνία

ΤΗΛ/FAX: 2321036336
EMAIL: [email protected]
Σέρρες

Ωράριο λειτουργίας

Καθημερινά 08:00-16:00